2019-12-06 12:38:20• hírek • Bede Emőke

Ezek voltak a 2019-es év legfelkapottabb YouTube-videói

A Youtube december 5-én közzétette a közösségi videómegosztó 2019-es évét summázó montázst, a Rewind-ot, mely az elmúlt esztendő legtöbbször lejátszott zenéire és legfelkapottabb videóira reflektál.

A 2018-as kiadást úgy a közönség, mint a tartalomgyártók a Rewind történetének legrosszabjaként könyvelték el, mi több, az összeállítás a YouTube minden idők „legdiszlájkoltabb” alkotása lett. Nem csoda hát, hogy a YouTube idén újragondolta a koncepciót és visszatértek a gyökerekhez, azaz ebben az évben valóban a legkiemelkedőbb videók és a legnépszerűbb tartalomgyártók kaptak helyet a kisfilmben.


A 2019-es Rewindban külön kategóriát képeznek például a zenei, a videójátékos és a szépségápolási tartalmak, illetve listázzák a legtöbb megtekintést gyűjtő videókat is. A legkedveltebb tartalomgyártók Top10-es listájának élére MrBeast került, a zenei alkotások közül pedig Shawn Mendes és Camilla Cabello duettje, a Senorita lett, mely nem kevesebb mint 13,5 millió lájkot tehetett zsebre. A smink- és szépségápolási tartalmak között a legtöbb kedvelést James Charles, Shane Dawson, Kiley Jenner és Jeffree Star videói zsebelték be. Mindezek mellett rangsorolják a táncos és a gaming videókat, illetve a 2019-ben felfedezett vagy a fontos mérföldkőhöz érkező alkotókat is, viszont a legnagyobb össznézettséget a platform már-már legendás alakja, PewDiePie mondhatja magáénak.


Noha a YoutTube ebben az évben nagyon törekedett eleget tenni a felhasználók elvárásainak (pl. bevette az előző Rewind-videókból hiányzó PewDiePie-t), azonban a kommentelők úgy tűnik, még nem felejtették el a tavalyi bukást, s épp ezért az idei montázst is meglehetősen kritikus szemmel nézték. A hozzászólásokban összecsapottnak, erőtlennek nevezik az idei kisfilmet, ugyanakkor sokan azt is sérelmezik, hogy a YouTube nem emlékezett meg azokról a tartalomgyártókról, akik ebben az évben hunytak el, pl. Desmond "Etika" Amofa.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: